Tervetuloa Pudasjärven Kehitys Oy:n blogiin! Täältä löydät asiaa ja ajatuksiamme yrittäjyydestä, yritysten ja elinkeinojen kehittämisestä sekä tietysti kehitysyhtiön omia kuulumisia.

Yritysneuvoja Auvo Turpeinen

Auvo Turpeinen, pitkän linjan kokenut yritysneuvoja, jonka työnteonmalli on lapsuudenkodin maatilalta, ja tavoitteellisuus kaupanalan tehtävistä. Tahdon haastaa ja auttaa hymyssä suin sekä yrittäjiksi aikovia, että yrittäjiä eteenpäin!

Matkailun yrityskehittäjä Jukka Koutaniemi

Jukka Koutaniemi, kaikenlaiseen kehittämistyöhön innovatiivisesti suhtautuva luonnonläheinen ihminen, on Pudasjärven Kehitys Oy:ssä matkailun yrityskehittäjä. Haluan tarjota oman, yli 20 vuoden kokemukseni yritysten ja ihmisten käyttöön. Blogi-kirjoituksissani pohdin asioita ja ilmiöitä matkailun näkökulmasta.

Digimarkkinoinnin asiantuntija 31.3.2022 asti Nina Oja

Digimarkkinoinnin asiantuntija Nina Oja on auttanut yrityksiä digitaalisten työvälineiden käyttöönotossa. Matkailuyritysten tuotteita ja palveluita on nähtävillä Visit Finlandin Data Hubissa.
Riikka Tuomivaara

Toimitusjohtaja Riikka Tuomivaaran

Riikka on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta (muotoilija M.A.), nykyisestä Aalto-yliopistosta. Tuomivaaralla on pitkä kokemus yrityslähtöisestä ja alueen omiin vahvuuksiin perustuvasta kehittämistyöstä sekä innovaatiotoiminnasta.

Toimitusjohtaja 15.3.2021 asti Sari Turtiainen

Sari Turtiainen on yrityskehittäjä ja yhteistyöverkostojen sillanrakentaja. Hän toimi Pudasjärven Kehitys Oy:n toimitusjohtajana 15.3.2021 asti. Hirsipääkaupungin elinkeinojen kehittäminen on iso ja mielenkiintoinen savotta! Tästä löydän hänen kirjoituksiaan hänen toimitusjohtajuudesta ajalta.

Lähiruoka-asiantuntija toimi 31.10.2020 asti Sirkku Kianto

Pudasjärven Kehitys Oy:llä oli 11/2019-10/2020 oma lähiruoka-asiantuntija, Sirkku Kianto, jonka työtehtävissä syntyneet materiaalit ja blogikirjoitukset löytyvät täältä.

Löydä kirjoituksia

Alkutuotanto (11) asuminen (4) elintarviketuotanto (16) hankkeet (3) hirsirakentaminen (3) investoinnit (4) jaksaminen (10) Jatkojalostus (2) kasvukaupunki (4) kehitysyhtiö (12) kestävä kehitys (2) korona (13) käsityöt (1) luomu (3) Luonnontuotteet (2) Luontokaupunki (4) lähiruoka (24) Maaseutu (13) matkailu (13) matkailutilastot (2) monimuotoisuus (1) omavaraisuus (10) Omistajanvaihdos (2) osuuskunta (1) Puutarha (9) seuratoiminta (1) tapahtuma (3) tapahtumat (2) työttömyysturva (2) yhdessä tekeminen (7) yksinyrittäjä (9) yrittäjyys (20) yrittäjät (38) Yrityksen myynti (1) Yrityksen osto (2) Yrityskauppa (2) yrityskehitys (5) yritysneuvonta (13) yrityspalvelut (15) yritystuet (7)


Selaa kuukausittain

Etsi hakusanalla