Tervetuloa Pudasjärven Kehityksen blogiin. Täältä löydät asiaa mm. lähiruoasta ja yrittäjyydestä, sekä tietysti kehitysyhtiön kuulumisia.

Yritysneuvoja Auvo Turpeinen

Auvo Turpeinen, pitkän linjan kokenut yritysneuvoja, jonka työnteonmalli on lapsuudenkodin maatilalta, ja tavoitteellisuus kaupanalan tehtävistä. Tahdon haastaa ja auttaa hymyssä suin sekä yrittäjiksi aikovia, että yrittäjiä eteenpäin!

Matkailun yrityskehittäjä Jukka Koutaniemi

Jukka Koutaniemi, kaikenlaiseen kehittämistyöhön innovatiivisesti suhtautuva luonnonläheinen ihminen, on nyt Pudasjärven Kehityksen uusi matkailun yrityskehittäjä. Haluan tarjota oman, yli 20 vuoden kokemukseni yritysten ja ihmisten käyttöön. Blogi-kirjoituksissani pohdin asioita ja ilmiöitä matkailun näkökulmasta.

Toimitusjohtaja Sari Turtiainen

Sari Turtiainen on yrityskehittäjä ja yhteistyöverkostojen sillanrakentaja, Pudasjärven Kehitys Oy:n toimitusjohtaja. Hirsipääkaupungin elinkeinojen kehittäminen on iso ja mielenkiintoinen savotta!

Lähiruoka-asiantuntija Sirkku Kianto

Sirkku Kianto, kaupungissa syntynyt agrologi ja maaseudunkehittäjä. Olen aikoinaan toiminut omavaraisviljelijänä ja sittemmin työskennellyt monenlaisissa maaseudunkehittämistehtävissä. Tässä blogissa pohdin maaseutuun ja ruoantuotantoon liittyviä näkökulmia, ja välitän tietoa kyseisiin aiheisiin liittyen. Täällä tiedotan myös tulevista lähiruokatapahtumista.

Löydä kirjoituksia

Alkutuotanto (10) asuminen (4) elintarviketuotanto (16) hankkeet (2) hirsirakentaminen (3) jaksaminen (8) Jatkojalostus (1) kasvukaupunki (3) kehitysyhtiö (8) kestävä kehitys (1) korona (13) käsityöt (1) luomu (3) Luonnontuotteet (1) Luontokaupunki (4) lähiruoka (24) Maaseutu (12) matkailu (9) monimuotoisuus (1) omavaraisuus (10) osuuskunta (2) Puutarha (8) seuratoiminta (1) tapahtuma (4) tapahtumat (2) työttömyysturva (2) yhdessä tekeminen (7) yksinyrittäjä (8) yrittäjyys (12) yrittäjät (30) yritysneuvonta (8) yrityspalvelut (10) yritystuet (5)


Selaa kuukausittain

Etsi hakusanalla