Pudasjärvi vetää uusia ihmisiä. Siksi tarvitsemme lisää työpaikkoja sekä sijoittuvilta että uusilta yrityksiltä. Hyödynnä avautuvat mahdollisuudet! Meillä on nopeat valokuituyhteydet keskellä kansallispuistomaisemia, tilaa hengittää – ja toteuttaa omannäköistä unelmaansa.

Mitä tietoa on tarjolla?

Kokoamme tietoa yritystoiminnan tueksi monilla eri keinoin. Meillä on käytössämme Visitory, Vainu ja Taloustutka. Lisäksi olemme mukana Oulun Yliopiston Kerttu Saalasti -instituutin hankkeessa, joka tuottaa tietoa yritysten kasvun tarpeisiin. Teemme myös omia selvityksiä yritystoiminnan tueksi. Uusimpana kehitteillä on Pudasjärven matkailun Master Plan -suunnitelma. Lue lisää eri lähteistä ja tule keskustelemaan kanssamme lisää.

 

Mitkä ovat tärkeimmät infot Pudasjärvestä?

Miltä näyttää matkailualalla?

Visitoryn kautta saamme tietoa matkailun ympärivuotisuudesta, kasvun kehityksestä ja näkymistä. Master Plan -työssä pääsemme kartoittamaan, mitä investointeja alalla juuri nyt tarvitaan. Tietoa on tarjolla myös asiakaskyselyjen kautta.

Hyödynnetäänkö kylien erilaisuutta?

Pudasjärvi on kyliensä kaupunki. Kuudestatoista kylästä muodostuvan kaupungin parasta antia on erilaiset vahvuudet. Vainu-palvelun avulla olemme saaneet ymmärrystä Pudasjärven alueella olevien yritysten määrästä, toimialoista, kokonaisliikevaihdosta sekä toimialojen tekemästä tuloksesta. Saamme tietoa, mitkä toimialat ovat kasvamassa.

Mitä trendejä on nähtävissä?

Tähän tekstiä trendeistä, ilmiöistä jne

Onko yritysunelmille tilaa?

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka kaikenlaiselle yritystoiminnalle. Nappaa ensimmäisenä uniikki liiketila tai -tontti ja rakenna yritystoimintasi Pudasjärvelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja lunasta paikkasi hyvän elämän ääreltä!