Pudasjärvi vetää uusia ihmisiä. Siksi tarvitsemme lisää työpaikkoja sekä sijoittuvilta että uusilta yrityksiltä. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta uusiutuneesta keskustan ilmeestä ja jo tarjolla olevista palveluista. Hyödynnä meillä olevia mahdollisuuksia! Vapaana olevia liiketiloja on tarjolla ja uusia kohteita suunnitteilla. Meillä on nopeat valokuituyhteydet keskellä kansallispuistomaisemia, tilaa hengittää – ja toteuttaa omannäköisiä ratkaisuja.

Mitä tietoa on tarjolla?

Kokoamme tietoa yritystoiminnan tueksi monin eri keinoin. Meillä on käytössämme mm. Visitory, Vainu ja Taloustutka. Hyödynnämme yhteistyökumppaneiden kanssa tutkittua tietoa ja lisäksi teemme myös omia selvityksiä yritystoiminnan tueksi. Pudasjärven matkailun Master Plan -suunnitelma antaa hyvää kuvaa alueen kasvu- ja kehittämistarpeista. Lue lisää eri lähteistä ja tule keskustelemaan kanssamme lisää.

 

Mitkä ovat tärkeimmät infot Pudasjärvestä?

Miltä näyttää matkailualalla?

Visitoryn kautta saamme tietoa matkailun ympärivuotisuudesta, matkailijamääristä, kasvun kehityksestä ja näkymistä sekä majoituksen keskihinnoista. Master Plan -työstä löydämme tietoa Syötteen matkailualueella tarvittavista investoinneista. Tietoa on tarjolla myös asiakaskyselyjen kautta.

Hyödynnetäänkö kylien erilaisuutta?

Pudasjärvi on kyliensä kaupunki. Kuudestatoista kylästä muodostuvan kaupungin parasta antia on erilaiset vahvuudet. Vainu-palvelun avulla olemme saaneet ymmärrystä Pudasjärven alueella olevien yritysten määrästä, toimialoista, kokonaisliikevaihdosta sekä toimialojen tekemästä tuloksesta. Saamme tietoa, mitkä toimialat ovat kasvamassa.

Mitä trendejä on nähtävissä?

Tähän tekstiä trendeistä, ilmiöistä jne

Onko yritysajatuksille tilaa?

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka moneen yritystoimintaan. Nappaa ensimmäisenä uniikki liiketila tai -tontti ja rakenna yritystoimintasi Pudasjärvelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja lunasta paikkasi hyvän elämän ääreltä!