Etsitkö sopivaa liiketilaa tai tonttia yritystoiminnallesi?

Sijoita yrityksesi Pudasjärvelle. Sivustoltamme löydät tietoa vapaana olevista kaupungin tai kehitysyhtiön liiketonteista ja muista yritystoimintaan soveltuvista kiinteistöistä sekä kaupungin mailla sijaitsevista kiinnostavista vapaa-ajan tonttialueista. Kehitämme uusia alueita kaupungin kanssa yhteistyössä. Tontteja tarjoavat tietysti myös Metsähallituksen Laatumaa ja yksityiset maanomistajat. Tilaa on – kaikenkokoisille yritysunelmille.

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka monenlaiselle yritystoiminnalle teollisuudesta kauppaan ja palveluihin

Pudasjärvellä toimii noin 470 yritystä ja joukossa on tilaa myös uusille. 8000 asukkaan luonnonmukainen kasvukaupunki tarjoaa mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Pudasjärvi on samalla hirsipääkaupunki ja kaupungissa sijaitsee muun muassa maailman suurin hirsikampus ja maailman suurin hirsitalovalmistaja Kontio.

Sekä ydinkeskustassa että taajaman reunamilla on monipuolinen tarjonta yritysalueita ja -tontteja. Yritystontin voi oman tarpeensa mukaan joko vuokrata tai ostaa. Monessa tapauksessa tontteja voidaan räätälöidä yrityksellesi sopivaksi. Yritystontit sijoittuvat hyvien liikenneyhteyksien äärelle, jotta ne palvelisivat liiketoimintaa mahdollisimman hyvin.

Mikä tontti tai tila sopisi tarpeisiini?

Nappaa ensimmäisenä uniikki liiketila tai -tontti ja rakenna yritystoimintasi Pudasjärvelle. Tutustu vapaana oleviin tontteihin, liiketiloihin ja bisnesmahdollisuuksiin!

Onko minun unelmilleni tilaa?

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka kaikenlaiselle yritystoiminnalle. Tutustu vapaana oleviin yritystontteihin ja lunasta paikkasi hyvän elämän ääreltä!

Löytyykö tilaa tapahtumille?

Tapahtumajärjestäjä, Areena on sinun! LumiAreena sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailukeskuksen ytimessä ja Suomen eteläisimmän tunturin juuressa. Modernissa rakennuksessa sijaitsee Pudasjärven kaupungin matkailuinfo ja Syötteen keskusvaraamo, joten kävijöitä riittää!