Pudasjärvellä on helppoa rakentaa työ elämän ympärille. Etätyö on uusi normaali ja suomalaiset muuttavat nyt hyvän elämän äärelle. Uusien ja vanhojen asukkaiden lisäksi Pudasjärvellä lisääntyneet kotimaan matkailijajoukot kaipaavat uusien yritysten palveluja ja yritykset työntekijöitä. Varmista paikkasi etujoukoissa!

Pudasjärvi sijaitsee neljän lentokentän risteyksessä: etäisyyttä Ouluun on 100 km, Kuusamoon 130 km, Rovaniemelle 160 km ja Kajaaniin 180 km. Pudasjärvi on laaja, luonnonmukainen ja maaseutumainen kylien kaupunki.

Pudasjärvi tekee ihmeitä – ja täällä tehdään ihmeitä!

Olisiko Pudasjärvi sinun paikkasi tehdä harrastuksestasi yritystoimintaa? Löytyykö loppuelämäsi etätyöpaikka Suomen kauneimmista maisemista? Meillä on tilaa asua ja yrittää. Tutustu pudasjärveläisiin ihmeentekijöihin ja liity joukkoon.

Moderneja hirsitaloja suunnitteleva arkkitehti palasi synnyinpitäjäänsä

“En voi kuvitella parempaa luovan työn ympäristöä, kuin se, että omalla pihalla voi pistää sukset jalkaan ja pukata hiihtämään tuonne erämaahan.”

IT-alalla toimivat eränkävijät tekevät 100% etätöitä omassa rauhassa

“Joskus teini-ikäisenä manasin isälleni, että jos minä täältä joskus pois pääsen, niin ikinä en takaisin tule. Isä tuttuun tapaansa rauhallisesti totesi, että se saattaa mieli muuttua. Oikeassa oli.”

Minustako pudasjärveläinen?

Millaista elämä Pudasjärvellä on? Täällä elää niin yrittäjiä, työntekijöitä, opiskelijoita kuin muunlaisiakin eläjiä. Mitä jos muuttaisit tänne asumaan ja elämään?

Kaipaatko vain parhaita puolia elämääsi? Tule töihin Pudasjärvelle!

Pudasjärvi on mukana Pohjois-Pohjanmaan yhteisessä työllistymiskampanjassa, jossa nostetaan esille alueen parhaita puolia ja niitähän riittää! Pudasjärven parhaita puolia ovat tietysti muun muassa vauhdin ja rauhallisuuden tasapaino sekä huikeat, matkailijoitakin kiinnostavat maisemat. Mitä tapahtui, kun Vain parhaita puolia -kirjeenvaihtaja Karjalainen kävi Pudasjärvellä?  

Meillä on töitä!

Tekijöitä tarvitaan lisää. Toimi ihmeessä: työllisty Pudasjärvelle!
Tutustu työllistymiskampanjasivustoomme!

Mistä Pudasjärven vetovoima koostuu?

Pudasjärvellä on 8 000 asukasta ja 18 000 poroa sekä Suomen eteläisin tunturialue. Syötteen kansallispuistossa vieraili vuonna 2020 lähes 115 000 kävijää. Metsähallituksen tutkimuksen mukaan puisto toi vuonna 2020 alueelle 6,8 miljoonaa euroa. Tänä vuonna vierailijamäärä tulee ylittymään reilusti edellisestä vuodesta. Matkailualueellamme on kasvavaa vetovoimaa.

Syötteellä porskuttaa siis hyvin! Syöteellä on kylpyvesikin lähdevettä. Tontteja on tarjolla ja niitä kehitetään lisää sekä uusille matkailualan yrityksille että vapaa-ajan asukkaille.

Miten yhteydet toimivat?

Valokuituverkko kattaa koko kaupungin ja mahdollistaa toimivat yhteydet yrityksille ja etätyömahdollisuudet niin kylillä kuin tunturissakin. 97 prosenttia kaikista talouksista käyttää kuituverkkoa valinnan mukaan; tarjolla on 100/100 Mbps aina 1000/1000 Mbps saakka.

Pudasjärvi sijaitsee neljän lentokentän risteyksessä: etäisyyttä Ouluun on 100 km, Kuusamoon 130 km, Rovaniemelle 160 km ja Kajaaniin 180 km. Pudasjärvi on laaja, luonnonmukainen ja maaseutumainen kylien kaupunki.