Pudasjärven Kehitys Oy toimii yrityskehittämisen tukena. Meille jokainen yritys ja niin suuret kuin pienetkin kehittämistoimenpiteet ovat tärkeitä. Tiedämme, että kehittäminen jää yrittäjällä usein käytännön arjen pyörittämisen varjoon. Siksi haluamme auttaa ja haastaa kehittymään!

Autamme ja neuvomme yrityksen koko elinkaareen liittyvissä kysymyksissä: yrityksen perustaminen, yritystoiminnan ja osaamisen kehittäminen, rahoitus ja yritystuet, verkostoituminen, tontti- ja toimitilakysymykset, yrityksen myynti sekä omistajanvaihdokset.

Yritystoimintaan liittyvää tietoutta ja työvälineitä löydät runsaasti Yritystulkki-sivustolta.

Verkostoja ja tilaisuuksia

Toimialakohtaisissa ja erikoisasiantuntemusta vaativissa kehittämis- ja neuvontatarpeissa hyödynnämme laajaa asiantuntijaverkostoamme. Meillä on hyvät henkilökohtaiset suhteet pankkeihin, Finnveraan, rahoittajiin, ELY-keskukseen ja TE-toimistoon sekä muihin Pohjois-Pohjanmaan yrityskehittäjiin ja eri toimialojen valtakunnallisiin verkostoihin.

Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia yritystoimintaa ajankohtaisesti koskevista aiheista yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Palvelut aloittaville yrityksille

Mahtavaa, että suunnittelet yrittäjyyttä, sillä Pudasjärvi elää ja kehittyy rohkeiden ihmisten kautta. Sinulla ei tarvitse olla tarkkaa suunnitelmaa valmiina. Piisaa, että sinulla on idea ja tahtoa tehdä kovasti työtä – niillä pääset jo pitkälle!

Haluamme olla tukenasi ja mukana viemässä liikeideaasi kohti kannattavaa liiketoimintaa. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

Näissä autamme:

yritysidea ja perustamisvaihtoehdot

liiketoimintasuunnitelmat ja luvanvaraiset liiketoiminnat

myynti ja markkinointi

erilaiset kannattavuus-, kassavirta- ja investointilaskelmat sekä rahoitussuunnittelu ja rahoitushakemukset

starttirahan hakeminen ja yrityksen perustaminen

verotus, vakuutukset ja immateriaalioikeudet

Ota yhteyttä

Olitpa sitten suunnittelemassa tai kehittämässä yritystoimintaasi tai sijoittumassa Pudasjärvelle, saat meiltä yksilöllistä, luottamuksellista ja joustavaa palvelua.