Pudasjärven Kehitys Oy toimii yrityskehittämisen tukena. Meille ovat jokaisen yrityksen suuret tai pienet kehittämistoimenpiteet tärkeitä. Tiedämme, että kehittämisideat jäävät helposti varjoon arjen pyörittämisessä. Siksi haluamme auttaa ja haastaa kehittymään yhdessä!

Henkilökohtaista neuvontaa ja yritystontteja

Autamme ja neuvomme yrityksen koko elinkaareen liittyvissä kysymyksissä: yrityksen perustaminen, yritystoiminnan ja osaamisen kehittäminen, rahoitus ja yritystuet, verkostoituminen, tontti- ja toimitilakysymykset, yrityksen myynti sekä omistajanvaihdokset. Yritysneuvontapalvelumme on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta.

Hyödyllistä tietoa

Facebook-sivultamme löydät ajankohtaista tietoa yrityksille suunnatuista tapahtumista, tukimahdollisuuksista, erilaisten hankkeiden tarjoamista maksuttomista palveluista sekä yleensä elinkeinojen kehittämistä koskevista uutisista.

Työkaluja yrityksesi kehittämiseen

Yritystoimintaan liittyvää tietoutta, työvälineitä ja erilaisia lomake- ja sopimuspohjia löydät runsaasti Yritystulkki-sivustolta. Sopimusmalleja löytyy myös Business Finlandin sivustolta. Tutustu Suomen Yrittäjien kotisivuilla ohjeisiin ja monipuolisiin materiaaleihin: Yrittäjän ABC.

Yrityksen digitaalisuuteen ja sen kehittämiseen on laadittu vuonna 2023 Kohota-hankkeen avulla kolme digiopasta:

Opas digitaalisen löydettävyyden parantamiseen

Opas sisältömarkkinointiin

Opas verkkokaupan perustamiseen

Tekijöitä Pudasjärvelle-hankkeen tuotoksena syntyi verkkoalusta, jonka tarkoituksena on haastaa yrittäjien ajatuksia työnantajamielikuvan ja työkykyjohtamisen tiimoilta. Työnantajamielikuvan merkitys korostuu koko ajan kilpailtaessa osaavista työntekijöistä. Aihealueet tarjoavat keinoja modernin rekrytointiosaamisen, yrityksen houkuttelevuuden ja kilpailukyvyn kehittämisen tueksi.

Käyttöopas ja linkki verkkoalustalle

Mahdollisuuksia

Pudasjärven kaupungin pienhankintaportaalin kautta löydät tietoa käynnissä olevista tarjouspyynnöistä ja voit jättää tarjouksia sähköisesti.

Tutustu Pudasjärven kaupungin tarjouskilpailuihin myös Tarjouspalvelut-sivustolla.

Pudasjärven julkisia hankintoja löydät lisäksi HILMA-järjestelmästä.

Oulun Monetran hankintakalenteri ja dynaaminen hankintajärjestelmä.

Verkostoja ja tilaisuuksia

Toimialakohtaisissa ja erikoisasiantuntemusta vaativissa kehittämis- ja neuvontatarpeissa hyödynnämme laajaa asiantuntijaverkostoamme. Meillä on hyvät henkilökohtaiset suhteet pankkeihin, Finnveraan, rahoittajiin, ELY-keskukseen ja TE-toimistoon sekä muihin Pohjois-Pohjanmaan yrityskehittäjiin ja eri toimialojen valtakunnallisiin verkostoihin.

Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia yritystoimintaa ajankohtaisesti koskevista aiheista yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Seuraa Pudasjärven Kehitys Oy:n Facebook-sivua!

Palvelut aloittaville yrityksille

Mahtavaa, että suunnittelet yrittäjyyttä, sillä Pudasjärvi elää ja kehittyy rohkeiden ihmisten kautta. Sinulla ei tarvitse olla tarkkaa suunnitelmaa valmiina. Riittää, että sinulla on idea ja tahtoa tehdä kovasti työtä – niillä pääset jo pitkälle!

Haluamme olla tukenasi ja mukana viemässä liikeideaasi kohti kannattavaa liiketoimintaa. Palvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

Näissä autamme:

yritysidea ja perustamisvaihtoehdot

liiketoimintasuunnitelmat ja luvanvaraiset liiketoiminnat

myynti ja markkinointi

erilaiset kannattavuus-, kassavirta- ja investointilaskelmat sekä rahoitussuunnittelu

rahoituskanavien löytäminen, julkiset yritystuet ja tukihakemukset, esimerkiksi ELY-keskuksen palvelut

starttirahan hakeminen ja yrityksen perustaminen

verotus, vakuutukset ja immateriaalioikeudet

Ota yhteyttä

Olitpa sitten suunnittelemassa yrittäjäksi ryhtymistä tai kehittämässä yritystoimintaasi tai sijoittumassa Pudasjärvelle, saat meiltä yksilöllistä, luottamuksellista ja joustavaa palvelua.

Auvo Turpeinen
yritysneuvoja

Yritysneuvonta, yritystuet, yritystilaisuudet, liiketilat ja -tontit
puh: 045 169 3997
email: auvo.turpeinen(at)pudasjarvi.fi

Markus Pyttynen
matkailun yrityskehittäjä

Yritysneuvonta, yritystuet, maaseudun kehittäminen
puh: 050 544 2300
email: markus.pyttynen(at)pudasjarvi.fi