Tiedoksi kaikille kiinnostuneille!

Yrittäjien jaksamiseen infotilaisuuksia

Yrittäjien kriisivalmennus – työkaluja jaksamiseen ja uudistumiseen

Keskiviikkona 13.5 klo 15–17

Liiketoiminnan turvaamiseksi on yrityksissä ja organisaatiossa tärkeää rakentaa ja ylläpitää pelotonta ilmapiiriä ja poikkeustilanteessa vähentää koettua henkistä epävarmuutta, sekä auttaa itseään ja henkilöstöä keskittymään tuottavan työn tekemiseen. Business Oulu tarjoaa yrittäjille maksuttoman TimeOut Muutosvalmennus Oy:n järjestämän verkkovalmennuksen, jonka tarkoituksena on löytää työkaluja tähän haasteeseen.

§  henkinen valmius toimia vallitsevassa poikkeustilanteessa määrittelee yrityksen nykytilan ja luo polun tulevaisuuteen.

§  yksilöiden turvattomuuden tunne aiheuttaa suuren riskitekijän suorituskyvylle

§  innovatiivisuuden ylläpitäminen nousee poikkeuksellisen tärkeäksi, sillä toimintaa on pakko uudistaa monelta osin tilanteesta selviämisen varmistamiseksi.

Ilmoittaudu mukaan Zoomissa:

13.5. valmennukseen rekisteröityminen

______________________________________________________________________________

Korona-tukien infot

Pudasjärven Kehityksen järjestämä info

Keskiviikkona 20.5.2020 klo 8.30 – 9:30

Käydään yhdessä läpi yksinyrittäjätuen hakemisen perusteita sekä hakemukseen tarvittavien liitteiden hankkimista. Webinaari toteutetaan TEAMS-videoyhteyden kautta, joten jokainen näkee ja kuulee Auvo Turpeisen ja Jukka Koutaniemen kertomana vaihe vaiheelta tukihakemuksen tekemisen yksityiskohdat. Kysymyksiä yksinyrittäjätuesta voi esittää etukäteen tai webinaarin aikana ja niihin vastataan myös.

Ilmoittautumisen jälkeen saat linkin webinaariin. Ilmoittaudu sähköpostilla: jukka.koutaniemi@pudasjarvi.fi

______________________________________________________________________________

Matkailuhankkeet

Villiruuan uudet mahdollisuudet (Vilma)

Tule matkailuyritysten ja elintarvikevalmistajien yhteiseen työpajaan saamaan eväitä brändimarkkinointiinne!

Brändityöpajapäivät 13. – 14.5. ja 26.5. klo 12 – 16

Koillismaan alueen ruokakulttuuri, raaka-aineet ja elämyksellinen luonto tarjoavat lukemattomat mahdollisuudet bränditarinoiden luomiseen. Onko yrityksenne brändi vahva ja vetovoimainen? Edistääkö brändinne tuotteidenne myyntiä? Miten brändimarkkinointia voidaan tehdä nykyistä voimallisemmin?

Ilmoittaudu Kaisa Soppelallekaisa.soppela@naturpolis.fi tai puh. 040 830 7347. Lähetämme ilmoittautuneille TEAMS-linkin työpajoja edeltävänä päivänä. Osallistuminen on maksutonta ja kuuluu osana VILMA-hankkeen toteutukseen.

________________________________________________________________________

 

TourSME – Matkailuhanke

Tullaan tutuiksi Verkostoitumispäiväkahvit to 11.6. klo 13.30-14.30. Päiväkahveille ovat tervetulleita kaikki matkailuyritykset (tai sellaiseksi haluavat), jotka haluavat kasvaa kokoaan suuremmiksi ja kehittää matkailutuotteita/palveluita yhteistyössä muiden kanssa. TERVETULOA!

Ilmoittaudu mukaan:

Arttu-Pekka Tavia, +358405114438, arttu-pekka.tavia@oamk.fi
tai, Juhani Rusachenko, +358 40 193 5942, rusachenko@oamk.fi

Livojoen kokous: LINKKI