Nappaa ensimmäisenä uniikki liiketila tai -tontti ja rakenna yritystoimintasi Pudasjärvelle. Meillä on nopeat valokuituyhteydet keskellä kansallispuistomaisemia, tilaa hengittää – ja toteuttaa omannäköistä unelmaansa.

Varmista paikkasi etujoukoissa!

Rakenna työ elämäsi ympärille Pudasjärvellä! Etätyö on uusi normaali ja suomalaiset muuttavat nyt hyvän elämän äärelle. Uusien ja vanhojen asukkaiden lisäksi Pudasjärvellä lisääntyneet kotimaan matkailijajoukot kaipaavat uusien yritysten palveluja.

Pudasjärvi tekee ihmeitä – ja täällä tehdään ihmeitä!

Olisiko Pudasjärvi sinun paikkasi tehdä harrastuksestasi yritystoimintaa? Löytyykö loppuelämäsi etätyöpaikka Suomen kauneimmista maisemista? Meillä on tilaa asua ja yrittää.

Moderneja hirsitaloja suunnitteleva arkkitehti palasi synnyinpitäjäänsä

“En voi kuvitella parempaa luovan työn ympäristöä, kuin se, että omalla pihalla voi pistää sukset jalkaan ja pukata hiihtämään tuonne erämaahan.”

IT-alalla toimivat eränkävijät tekevät 100% etätöitä omassa rauhassa

“Joskus teini-ikäisenä manasin isälleni, että jos minä täältä joskus pois pääsen, niin ikinä en takaisin tule. Isä tuttuun tapaansa rauhallisesti totesi, että se saattaa mieli muuttua. Oikeassa oli.”

Kaipaatko vain parhaita puolia elämääsi? Tule töihin Pudasjärvelle!

Pudasjärvi on mukana Pohjois-Pohjanmaan yhteisessä työllistymiskampanjassa, jossa nostetaan esille alueen parhaita puolia ja niitähän riittää! Pudasjärven parhaita puolia ovat tietysti muun muassa vauhdin ja rauhallisuuden tasapaino sekä huikeat, matkailijoitakin kiinnostavat maisemat. Mitä tapahtui, kun Vain parhaita puolia -kirjeenvaihtaja Karjalainen kävi Pudasjärvellä?  

Katso lisää

Tutustu vapaana oleviin tontteihin, liiketiloihin ja bisnesmahdollisuuksiin!

Tapahtumajärjestäjä, Areena on sinun!

LumiAreena sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailukeskuksen ytimessä ja Suomen eteläisimmän tunturin juuressa. Modernissa rakennuksessa sijaitsee Pudasjärven kaupungin matkailuinfo ja Syötteen keskusvaraamo, joten kävijöitä riittää!

Lue lisää LumiAreenasta ja varaa paikkasi!

Sinun palasi Pudasjärveä – unelmakoti parhaalla sijainnilla tai oma rauha Syötteen rinteessä

Joskus pitää saada suunnitella juuri itselleen sopivat seinät. Pudasjärvi tarjoaa omakotitontteja aivan Hirsikampuksen lähettyviltä.  

Jos tavoitteena on oma rauha, miten olisi näköalatontti Syötteeltä nopein valokuituyhteyksin? Luokkavaaran mökkialueelta on makeat näkymät kahdelle huipulle.

Nyt näitä vielä saa – paikkoja unelmien rakentamiselle! 

Tutki unelmien mökkitontteja Syötteeltä

Selaa omakotitontteja Pudasjärven kaupungin sivuilta

Meillä on tilaa kaiken kokoisille unelmille

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka kaikenlaiselle yritystoiminnalle. Tutustu vapaana oleviin yritystontteihin ja lunasta paikkasi hyvän elämän ääreltä! Tässä kolme parasta!

Meillä on töitä!

Tekijöitä tarvitaan lisää. Toimi ihmeessä: työllisty Pudasjärvelle!
Tutustu työllistymiskampanjasivustoomme!

Me emme pelkää uutta

Pudasjärvellä ei pelätä kehitystä. Täällä katse on vakaasti tulevaisuudessa ja uusia investointeja kehitellään jatkuvasti.

Lähivuosina toteutuu merkittävä joukko yksityisiä ja julkisia investointeja. Liity osaksi menestystarinaa ja sijoita Pudasjärvelle!

Lue lisää elämäsi tilaisuuksista – ja toimi ihmeessä!