Nappaa ensimmäisenä uniikki liiketila tai -tontti ja rakenna yritystoimintasi Pudasjärvelle. Meillä on nopeat valokuituyhteydet keskellä kansallispuistomaisemia, tilaa hengittää – ja toteuttaa omannäköistä unelmaansa.

Varmista paikkasi etujoukoissa!

Rakenna työ elämäsi ympärille Pudasjärvellä! Etätyö on uusi normaali ja suomalaiset muuttavat nyt hyvän elämän äärelle. Uusien ja vanhojen asukkaiden lisäksi Pudasjärvellä lisääntyneet kotimaan matkailijajoukot kaipaavat uusien yritysten palveluja.

Pudasjärvi tekee ihmeitä – ja täällä tehdään ihmeitä!

Olisiko Pudasjärvi sinun paikkasi tehdä harrastuksestasi yritystoimintaa? Löytyykö loppuelämäsi etätyöpaikka Suomen kauneimmista maisemista? Meillä on tilaa asua ja yrittää.

Moderneja hirsitaloja suunnitteleva arkkitehti palasi synnyinpitäjäänsä

“En voi kuvitella parempaa luovan työn ympäristöä, kuin se, että omalla pihalla voi pistää sukset jalkaan ja pukata hiihtämään tuonne erämaahan.”

IT-alalla toimivat eränkävijät tekevät 100% etätöitä omassa rauhassa

“Joskus teini-ikäisenä manasin isälleni, että jos minä täältä joskus pois pääsen, niin ikinä en takaisin tule. Isä tuttuun tapaansa rauhallisesti totesi, että se saattaa mieli muuttua. Oikeassa oli.”

Tutustu vapaana oleviin tontteihin, liiketiloihin ja bisnesmahdollisuuksiin!

Sinustako Hyvän Olon kahvilayrittäjä?

Syyskuussa 2021 valmistuvaan Hyvän Olon Keskukseen sijoittuvat Pudasjärven sote-, nuoriso- ja työllisyyspalvelut sekä kirjasto. Lisäksi taloon tulee kulttuuri- ja liikuntatoimintoja, auditorio-, kokous- ja liiketiloja sekä kahvila.

Oletko sinä tähän kokonaisuuteen sopiva hyvinvoinnin edistäjä? Lähde yrittäjäksi Hyvän olon keskuksen kahvilaan!

Katso lisätietoa kahvilasta

Lue lisää Hyvän Olon keskuksesta

Meillä on tilaa kaiken kokoisille unelmille

Pudasjärveltä löytyy sopiva paikka kaikenlaiselle yritystoiminnalle. Tutustu vapaana oleviin yritystontteihin ja lunasta paikkasi hyvän elämän ääreltä! Tässä kolme parasta!

Popup-kauppias, Areena on sinun!

LumiAreena sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailukeskuksen ytimessä ja Suomen eteläisimmän tunturin juuressa. Modernissa rakennuksessa sijaitsee Pudasjärven kaupungin matkailuinfo ja Syötteen keskusvaraamo, joten kävijöitä riittää!

Popup-myymälälle on käytettävissä aulassa noin 150 neliömetriä avonaista tilaa. Myös isompia myyjäisiä ja messutapahtumia voi järjestää LumiAreenan monitoimisalissa.

Lue lisää LumiAreenasta ja varaa paikkasi!

Sinun palasi Pudasjärveä – unelmakoti parhaalla sijainnilla tai oma rauha Syötteen rinteessä

Joskus pitää saada suunnitella juuri itselleen sopivat seinät. Pudasjärvi tarjoaa omakotitontteja aivan Hirsikampuksen lähettyviltä.  

Jos tavoitteena on oma rauha, miten olisi näköalatontti Syötteeltä nopein valokuituyhteyksin? Luokkavaaran mökkialueelta on makeat näkymät kahdelle huipulle.

Nyt näitä vielä saa – paikkoja unelmien rakentamiselle! 

Tutki unelmien mökkitontteja Syötteeltä

Selaa omakotitontteja Pudasjärven kaupungin sivuilta

Lue lisää elämäsi tilaisuuksista – ja toimi ihmeessä!

Me emme pelkää uutta

Pudasjärvellä ei pelätä kehitystä. Täällä katse on vakaasti tulevaisuudessa ja uusia investointeja kehitellään jatkuvasti.

Lähivuosina toteutuu merkittävä joukko yksityisiä ja julkisia investointeja. Liity osaksi menestystarinaa ja sijoita Pudasjärvelle!

”Syöte on pieni, mutta yrittämiseen ei alueen koko juuri vaikuta. On asiakkaille kompaktimpaa, kun kaikki on lähempänä. Toki volyymi on pienempi, mutta väkimäärä lisääntyy koko ajan ja niin myös mahdollisuudet.’’ – Juha Kuukasjärvi, Syötteellä talvella 2019.