LumiAreena sijaitsee Pudasjärvellä Syötteen matkailukeskuksen ytimessä ja Suomen eteläisimmän tunturin juuressa. Moderni julkinen hirsirakennus valmistui vuoden 2019 lopulla ja LumiAreenaan kuuluu yhteensä 1400 neliömetriä tiloja. LumiAreena on Pudasjärven kaupungin investointi. 

LumiAreena on maailman pohjoisin hirsirakenteinen monitoimiareena ja Syötteen tapahtumakeskus

LumiAreenassa sijaitsee Pudasjärven kaupungin matkailuinfo ja Syötteen keskusvaraamo. Sieltä saat tietoa alueen palveluista, nähtävyyksistä ja majoitusvaihtoehdoista. Asiakaspalvelu antaa vinkkejä myös ajankohtaisista tapahtumista ja tekemisestä alueella.

LumiAreenan pohjakerroksessa on moneen käyttöön muuntautuvaa salitilaa. Tiloissa voi järjestää jopa 400-500 hengen tapahtumia, sillä salissa on pinta-alaa 430 neliömetriä ja esimerkiksi istuimia on sijoitettavissa avaraan saliin helposti 200 kappaletta. LumiAreenan salia voi hyödyntää esimerkiksi yritystilaisuuksiin, tapahtumiin, konsertteihin, perhejuhliin ja muihin yksityisiin tilaisuuksiin sekä monipuoliseen sisäliikuntaan, kuten salibandyyn, sulka- ja lentopalloon.

Salin ja kokouspakettien varaaminen Syötteen Keskusvaraamosta. Salin liikuntakäyttömaksuja hoitaa Syöte Rent & Safaris. Hinnasto löytyy tältä sivulta, kaupunki pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

LumiAreena ja Syöte palveluineen muodostavat ympärivuotisen ja monipuolisen palvelukokonaisuuden

LumiAreenan pohjakerroksesta löytyy myös KIDE Hotellin kunto- ja vapaapainosali ja LumiAreenasta on käynti sisäkautta KIDE Hotelliin. Hotellin puolelta löytyy Ravintola Bistoria, pienempiä kokoustiloja sekä saunatilat. Kokouspaketteja majoituksineen LumiAreenan yhteydestä voi tiedustella myös KIDE Hotellista.

Tässä on tilaisuutesi – tervetuloa toteuttamaan oma tapahtumasi Pudasjärvellä, Syötteen huippumaisemissa!

Tutustu Syötteen koko tarjontaan!