Pudasjärven keskustan pääväylän Varsitien varrella sijaitseva ainoa suuri vapaa tontti mahdollistaa näkyvyytensä ja saavutettavuutensa puolesta erityyppisten liiketoimintojen tarjoamisen.

Pudasjärven keskustaan saavuttaessa paraatipaikalla on 3443 neliön liiketontti. Tontilla on rakennusoikeutta noin 1722 neliötä. Tontti on kaavan mukaan tarkoitettu asuin-, liike- ja toimistorakennuksille. Pysäköintialueelle on lisäksi varattu tilaa 575 neliötä.

Tältä tontilta tavoittaa niin paikalliset asiakasvirrat, kuin valtatie 20:n kulkijat helposti ja näkyvästi. Paikkaan on suora näköyhteys keskustaan ohjautuvasta liikenneympyrästä ja kaikki keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä. Hyvän Olon Keskukseen on matkaa vain noin 200 metriä.

Tontilla on valmiina perusliittymät (sähkö-, vesi- ja viemäriliittymä). Tontilla on kaksi purkukuntoista rakennusta, jotka näkyvät myös valokuvissa.

Huomaa, että tämä liiketontti on yhdistelty kolmesta eri tilasta (Kumpula, Uusitalo ja Uusitalo 1). Lisämateriaaleissa on tietoa eri tonteista. Kokonaisuuden ostajan on haettava rakennusluvassaan poikkeamaa ohjeellisesta tonttijaosta.

Tutustu lisämateriaaleihin tällä sivulla ja ota yhteyttä!