Tiedote 25.3.2020

Pudasjärven kaupunki valmistelee pudasjärveläisten yritysten ja työpaikkojen kriisitilanteen johdosta konkreettisia toimenpiteitä yritystoiminnan tukemiseksi. Tarkemmat toimenpiteet ja linjaukset annetaan myöhemmin.

Koronaepidemian aiheuttamassa häiriötilanteessa yritysneuvontapalvelut ovat käytettävissä Pudasjärven Kehitys Oy:n kautta. Henkilökohtaista yritysneuvontaa ja keskusteluapua on saatavilla, ja yhteydenottoa toivotaan ensisijaisesti puhelimitse. Yritysten koronaneuvontaan voit varata ajan myös Facebookin kautta. Yritystapahtumia ja –koulutuksia Pudasjärvellä järjestetään toistaiseksi vain etäyhteyksien kautta.

Suomen hallitus on jo myöntänyt rahoitusta yrityksiä koskeviin lisätukiin ja uusia valtakunnallisia tukitoimia on myös valmisteilla. Pudasjärven Kehitys Oy:n henkilökunta neuvoo ja auttaa yrityksiä tukien hyödyntämisessä. Tietoa käytettävissä olevista tukimuodoista sekä valtakunnallisen yritystukiverkoston tarjoamista palveluista ja ohjeista päivitetään Pudasjärven Kehitys Oy:n kotisivuille yrittäjien korona-tietopakettiin:

https://www.pudasjarvenkehitys.fi/blogi/korona-tietopaketti-yrittajalle/

Pudasjärven Kehitys Oy tiedottaa ajankohtaisista asioista myös sähköpostilistan ja uutiskirjeen kautta sekä omalla Facebook-sivullaan. Lisäksi yhteiseksi keskustelukanavaksi poikkeustilanteen vuoksi on otettu käyttöön Pudasjärven yritykset -niminen whatsup-ryhmä, johon voit liittyä ottamalla yhteyttä yritysneuvontaan.

Lisätietoja:

Tomi Timonen, kaupunginjohtaja, Pudasjärven kaupunki

puh: 050 454 8230

Sari Turtiainen, toimitusjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy

puh: 040 487 2429