Suomen parhaat tuotekehittäjät sparraavat tuotteitanne VILMA-hankkeen tuotekehitystyöpajassa 22. – 23.4! Suomalainen Menestysresepti -TV-sarjasta tutuksi tullut Foodwest Oy järjestää kahden päivän inspriroivan tuotekehitysspurtin Koillismaan elintarvikevalmistajille.

Foodwestin asiantuntijat tutkivat, kehittävät, ideoivat ja kommentoivat tuotteitanne – tosin etänä ja virtuaalisesti poikkeustilanteesta johtuen. Saat käytännön ohjausta tuotteiden kauppakuntoisuuden parantamiseen ja vientivalmiuden nostamiseen mm. kahdenkeskisten puhelinklinikoiden avulla. Markkinatietoa Japanin ja Ranskan kuluttajatutkimuksesta ja kotimaan markkinaselvityksestä sovelletaan käytäntöön. Myös pakkaussuunnittelun teema on esillä – asiantuntijana Riikka Salokannel. Katso tarkempi ohjelma. Kahden päivän intensiivinen kokonaisuus on rakennettu räätälöidysti Koillismaan alueen elintarviketuottajille.

Nyt kaikki tuotekehittäjät ja tuoteparannuksien tekijät joukolla mukaan!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 14.4. Kaisa Soppelallekaisa.soppela@naturpolis.fi tai puh. 040 830 7347.

Eeva-Liisa Häkli tai Harri Latva-Mäenpää Foodwestistä soittavat osallistujille 15.–21.4. välisenä aikana ja käyvät läpi teidän tuotekehitystarpeitanne. Saatte heiltä vielä tarkemmin kuulla, mitä työpajapäivien aikana tapahtuu ja miten päiviin kannattaa valmistautua, jotta saatte niistä parhaan hyödyn irti.

  1. Työpajapäivä ke 22.4. klo 12 – 17 (Teamsiin voi liittyä jo klo 11.30 alkaen).

Aiheena: Trendejä, konsepteja, menestystekijöitä sekä pakkausosaamista ideoinnin ja tuotekehityksen lähtökohdaksi.

  1. Työpajapäivä to 23.4. klo 11 – 17 (Teamsiin voi liittyä jo klo 10.30 alkaen).

Aiheena: Ideoiden työstämistä kaupallistamissuunnitelmiksi. Asiantuntijat antavat palautetta tuoteideoista ja suunnitelmista kotimaan ja vientimarkkinoiden näkökulmasta.

Lähetämme teille TEAMS-linkit lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Osallistuminen on maksutonta ja kuuluu osana VILMA-hankkeen toteutukseen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Kaisa Soppela
Projektipäällikkö / Project Manager
Villiruuan uudet mahdollisuudet (VILMA) –hanke
Villiruuan uudet mahdollisuudet
puh: 040 830 7347
email: kaisa.soppela@naturpolis.fi

Lataa työpajan lisätietoja tästä