Rethinking North – Ympärivuotisuus matkailun menestystekijäksi (ReiNo -hanke)

Pudasjärven Kehitys Oy on mukana ryhmähankkeessa Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n, Sallan ja Suomussalmen kuntien kanssa. Päähankkeen toteuttajana toimii Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy.

Pudasjärven Kehitys Oy toimii hankkeessa Syötteen matkailualueen kehittäjänä tavoitteenaan kansainvälisen matkailun ympärivuotisuuden kehittäminen. Haemme hankkeeseen henkilöä, jolla on kokemusta EU-hankkeiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme vahvoja yhteistyö-, viestintä- ja organisointitaitoja sekä jo olemassa olevia verkostoja. Osaat viestiä suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työhösi kuuluu muun muassa seuraavia asioita:

  • Kestävän ympärivuotisuuden kehittäminen kv-markkinoille, keskittyen pyöräilyyn
  • Syötteen matkailualueen tunnettuuden vahvistaminen
  • Alueen digitaalisen ja fyysisen saavutettavuuden vahvistaminen
  • Työpajojen valmistelut ja kilpailutusten hoitaminen sekä raportointi

Pudasjärvellä sijaitsee tunnettu ja vetovoimainen Syötteen matkailualue, kasvutavoitteemme on lisätä 30 % matkailuvirtaa vuoteen 2027 mennessä. Sinulla on kykyä nähdä pyörämatkailun mahdollisuudet, mutta olet samalla käytännönläheinen ja aikaansaava tekijä, joka ymmärtää alan pk-yrittäjän arkea.

Tulet olemaan osa yhtiömme asiantuntijatiimiä, johon kuuluvat ReiNo -hankkeen tiimin lisäksi matkailun yrityskehittäjä, yritysneuvoja ja projektikoordinaattori. Pudasjärvellä toimii Syötteen Matkailuyhdistys ry, joka johtaa matkailun aluemarkkinointia ja toimii tiiviissä yhteistyössä matkailualan kehittämisessä. Toimimme myös Oulun Matkailu Oy:n kanssa kumppanina edistäen Pohjolan Rengastien tunnettuutta.

Toimipaikkasi on Pudasjärvi, tehtävä edellyttää liikkumista ja oman auton käyttöä. Tarjoamme sinulle määräaikaisen (> 31.5.2026) kokopäivätyön, jossa saat kehittää ja kehittyä. Koeaika on 6 kk. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn viimeistään 14.8.2023.

Jätä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi sähköisesti osoitteeseen: riikka.tuomivaara@pudasjarvi.fi viimeistään 27.6.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Riikka Tuomivaara, puh. 050 552 6690 tai riikka.tuomivaara@pudasjarvi.fi. www.pudasjarvenkehitys.fi

Hankkeen rahoitus: Pohjois-Pohjanmaan liitto, EAKR ja Pudasjärven kaupunki