Pudasjärven kaupunki on Suomen luonnonmukaisin kasvukaupunki ja hirsipääkaupunki. Avainalamme ovat matkailu, lähiruoka sekä hirsi- ja puutuoteteollisuus.

Löydätkö keinoja lähiruokatuotannon kehittämiseen? Ymmärrätkö liiketoiminnan lainalaisuuksia ja elintarviketuotannon sekä jalostuksen vaatimuksia? Oletko vakuuttava neuvottelija? Pysyvätkö langat hyvin käsissäsi uusien ja suurtenkin kokonaisuuksien edessä?

Pudasjärven Kehitys Oy hakee ratkaisukeskeistä liiketoimintaosaajaa ja maaseutuelinkeinojen kehittäjää

lähiruoka-asiantuntijaksi

Tärkeimpänä työnäsi on kehittää ja vahvistaa ruokasektorin osaamista ja käytännön yhteistyötä. Työhösi kuuluu toimintamallin kehittäminen lähiruokaverkostolle, jossa ovat mukana yritykset, ruokasektorin muut toimijat, kehittäjät ja koulutusorganisaatiot.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, liiketoimintaosaamista, sekä elinkeinoelämän ja mielellään alkutuotannon ja elintarvikealan tuntemusta. Edellytämme vahvoja yhteistyö-, viestintä- ja organisointitaitoja sekä jo olemassa olevia verkostovalmiuksia. Arvostamme näkemystä toimialan kehittämisestä, osaamista hanke- ja/tai muusta strategisen tason suunnittelu- ja kehittämistyöstä sekä alueen tuntemusta. Osaat viestiä suomeksi ja englanniksi.

Työhösi kuuluu mm. seuraavia asioita:

  • yritysten tukeminen ideoiden kaupallistamisessa, tuotekehityksessä, jalostuksen monipuolistamisessa sekä arvoketjujen rakentamisessa
  • yhteistyön vahvistaminen ruokaketjun eri toimijoiden välillä sekä paikkakunnalla että laajemmissa verkostoissa
  • maaseutuelinkeinojen monipuolistaminen ja gastromatkailun kehittäminen
  • hankkeistus sekä jo olemassa olevien hankkeiden ja asiantuntijapalvelujen hyödyntäminen yritysten tueksi
  • tapahtumien järjestäminen

Et ole tavoittelemassa tätä kaikkea yksin, vaan olet osa laajempaa verkostoa. Tehtävä on uusi, joten pääset luomaan lähiruokaverkoston toimintamallia ja vaikuttamaan toimenpiteisiin. Toimenpiteistä osa voi myös vaatia oman työpanoksesi lisäksi muita asiantuntijapalveluja, joten sinulta toivotaan lisäksi osaamista tarvittavien ostopalvelujen hankkimiseksi.

Toimipaikkasi on Pudasjärvi, mutta tehtävä edellyttää liikkumista ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön, jossa saat kehittää ja kehittyä. Tehtävä on aluksi määräaikainen (12 kk), mutta jatko on mahdollinen. Koeaika on 6 kk. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn viimeistään marraskuussa.

Jätä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi sähköisesti osoitteeseen: sari.turtiainen@pudasjarvi.fi viimeistään 20.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sari Turtiainen,
puh. 040 487 2429 tai
sari.turtiainen@pudasjarvi.fi.