Tili-Tekno on vuodesta 1985 asti toiminut kokonaisvaltaisia tilitoimistopalveluita tarjoava pudasjärveläinen perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Lasse ja Tuomas Pelttari. Yrityksen toimistot sijaitsevat Pudasjärvellä, Oulussa ja Helsingissä, ja yritys työllistää vakituisesti 12 henkilöä. Yrityksen asiakkaat sijaitsevat laajalla alueella, mikä on mahdollista sähköisten palvelujen kautta. Nykyisin Tili-Tekno palvelee muun muassa pääkaupunkiseudun yrityksiä Pudasjärveltä käsin.

Tilitoimistopalvelujen digitalisaatio on kehittynyt kovalla vauhdilla. Tili-Tekno on ollut alusta asti mukana kehityksessä tarjoamassa sähköisiä tilitoimistopalveluita asiakkaille ja kehitys jatkuu yhä. Asiakkaille tarjotaan täysin digitaalinen taloushallinto ilman papereita, sisältäen pilvipalveluna tarjottavat ohjelmistot sekä mobiilisovelluksen. Uusista asiakkaista yli 90 prosenttia ottaa käyttöön sähköisen taloushallinnon palveluita. 

Tili-Teknon kotisivuille on ilmestynyt juuri video, jonka yritys toteutti Pudasjärven Kehitys Oy:n yrityspalveluseteliä hyödyntäen. Videon tavoitteena on uusien asiakkuuksien hankkiminen ja sitä on levitetty some-markkinoinnin kautta. Video on suunnattu erityisesti uusille yrittäjille ja video on saavuttanut lyhyessä ajassa hyvän katsojamäärän.

Yrityspalveluseteli on tukimuotona hyvin toimiva sen ketteryyden ansiosta, sillä yrittäjä pääsee itse valitsemaan tiettyjen raamien puitteessa minkälaiseen kehityshankkeeseen seteliä voi hyödyntää. Yrityspalvelusetelin hakeminen oli Lasse Pelttarin mukaan vaivatonta. Pudasjärven Kehitys Oy:n yritysneuvojalta sai vinkkejä, minkälaisiin hankkeisiin seteliä voisi hyödyntää sekä neuvoja hakemuksen täyttämiseen.