Lähtölaukaus lautaselle – Villiruuan uudet mahdollisuudet -hankkeen kick-off -tilaisuus
Onko sinullakin tavoitteena löytää tuotteellesi reitti matkailijan lautaselle tai polku uusille markkinoille? Hienoa siinä tapauksessa olemme oikealla asialla! Tule mukaan polkaisemaan käyntiin Vilma – hanke, jonka tavoitteena on toimia kartturinasi tällä matkalla.
Aika
29.10.2019 klo. 16-19
Paikka
Syötteen luontokeskus, Erätie 1
OHJELMA:
Tilaisuuden avaus
Auvo Turpeinen, Pudasjärven Kehitys Oy
Vilma esittäytyy
Kaisa Soppela, Naturpolis Oy
Alueen matkailu ja sen tarjoamat mahdollisuudet
Janne Soini, Syötteen matkailuyhdistys ry
Paikallisten elintarvikkeiden ja villiruoan hyödyntäminen – ostajan näkökulma
Ravintoloitsija Anne Mikkola
Yhteistä keskustelus Vilma -hankkeen tulevien toimien suuntaamisesta
Tasting koillismaalaiset tuotteet*
Tilaisuuden yhteydessä elintarvikeyrittäjillä on mahdollisuus maistattaa tuotteitaan paikalle kutsutuille matkailu- ja ravintola-alan yrittäjille.