Aika: maanantai 13.5.2019 klo 11.30-14.00
Paikka: Pudasjärven kaupungintalo (Varsitie 7, Otava)

Haluatko käytännön neuvoja siitä, miten tuotteesi pääsevät mukaan kauppojen hyllyille, alueen ravintoloihin ja Pudasjärven keskuskeittiölle? Tai haluatko löytää lisää paikallisia tuotteita omaan ravintolaasi tai kauppaasi? Pudasjärven Kehitys Oy järjestää matchmaking- ja keskustelutilaisuuden, jossa kuulet mitä kysyntää on ja minkälaisia tuotteita lähiseudulla on tarjolla.

Sinulla on mahdollisuus esitellä tilaisuudessa omaa yritystoimintaasi, verkostoitua ja keskustella yhteistyömahdollisuuksista. Ota omia tuotteitasi mukaan!

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot siitä, mitä asioita valmistuksessa tulee huomioida elintarvikelainsäädännön mukaan ja miten Pudasjärven keskuskeittiö toimii. LumiAreena ja Huoneistohotelli Kide aukeavat Syötteellä loppuvuonna ja uusi ravintolayrittäjä hakee parhaillaan uusia kumppaneita, koska matkailijoille halutaan luonnollisesti tarjota lähiruokaa. Käydään lisäksi keskustelua mahdollisuuksista kehittää yhdessä kierrätystä. Voit vastata tilaisuudessa myös koulutuskyselyyn ja sopia yritysneuvojamme kanssa omien kehittämistarpeidesi mukaan henkilökohtaisesta tapaamisesta jatkossa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 8.5.2019 mennessä ja lisätietoja:

Auvo Turpeinen, yritysneuvoja
045 169 3779 
auvo.turpeinen@pudasjarvenkehitys.fi