Pudasjärven Kehitys Oy:ssä matkailun yrityskehittäjänä toiminut Jukka Koutaniemi on siirtymässä toisen työnantajan palvelukseen helmikuun alussa. Lähes kolmen vuoden aikana Jukka on kehittänyt Syötteen ja Pudasjärven alueen matkailuyrityksien liiketoimintaa sekä osallistunut alueen markkinointityöhön yhdessä kehitysyhtiön tiimin, Syötteen Matkailuyhdistyksen sekä kaupungin kanssa.

Pudasjärven kaupungin strategiaa on viety eteenpäin elämyksellisen luontomatkailun ja koko kaupungin alueella, kylät mukaan lukien. Kaikkia matkailutoimijoita on kannustettu aktiivisesti olemaan mukana erilaisissa hankkeissa ja tapahtumissa sekä toiminnoissa. Haasteellisista ajoista ja toimintaympäristön muutoksista huolimatta alueen yritykset ovat lähteneet hyvin mukaan kehittämään toimintojaan. Yritykset ovat hakeneet mm. korona-, yritys- yms. tukia aina silloin, kun se on ollut mahdollista. Pudasjärven alueella on otettu käyttöön esimerkillisesti digitaalisia kanavia ja –välineitä. Sillä tiellä yritysten kannattaa jatkaa.

Jukka haluaa omalta osaltaan kiittää kaikkia toimijoita ja henkilöitä hienosti sujuneesta yhteistyöstä sekä toivottaa yrityksille ja yhteistyökumppaneille menestyksellistä vuotta. Erityiskiitokset suutautuvat aivan mahtaville työkavereille sekä kehitysyhtiölle ja kaupungille! Pudasjärven Kehitys Oy kiittää Jukkaa matkailutoimialan uuteen aikaan luotsaamisesta.

Pudasjärven Kehitys Oy aloittaa välittömästi uuden matkailun yrityskehittäjän rekrytoinnin.

Lisätietoja:

Riikka Tuomivaara

toimitusjohtaja

puh: +358 50 5526690

email: riikka.tuomivaara@pudasjarvi.fi