Näetkö matkailussa uusia mahdollisuuksia, joita ei ole vielä hyödynnetty bisnesmielessä? Saatko muunnettua lähimatkailubuumin tulovirroiksi? Miten markkinoinnissa saadaan kaikki irti digitaalisuudesta? Miten tehdään rieskanpaistosta kansainvälinen matkailutuote? Miten kylille saadaan virtaamaan sivutuloja matkailusta? Miten puolukanpoiminta ja luontoretket paketoidaan ja myydään aasialaisille? 

Tärkeimpänä työnäsi on matkailualan yritystoiminnan kehittäminen Pudasjärvellä. Pudasjärven tunnettu ja vetovoimainen matkailualue on Syöte, mutta matkailua halutaan kehittää koko kaupungin alueella – niin tunturissa, keskustassa ja kylillä kuin Iijoellakin. Tuet siis sekä aloittelevia että jo kansainvälistyneitä matkailualan yrityksiä. Tunnet alan trendejä ja osaat hyödyntää uusia mahdollisuuksia. Olet idearikas ja aloitteellinen kehittäjä, joten sinulla on pitkälle siintävää näkemystä matkailualan kehittämisestä, mutta olet samalla käytännönläheinen ja aikaansaava tekijä, joka ymmärtää alan pk-yrittäjän arkea. 

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta, liiketoimintaosaamista, sekä elinkeinoelämän tuntemusta. Edellytämme vahvoja yhteistyö-, viestintä- ja organisointitaitoja sekä jo olemassa olevia verkostovalmiuksia. Arvostamme näkemystä toimialan kehittämisestä, alueen tuntemusta sekä osaamista hanke- ja/tai muusta strategisen tason suunnittelu- ja kehittämistyöstä. Osaat viestiä suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan luonnollisesti eduksi.

Työhösi kuuluu seuraavia asioita:

  • toimit yrityskentässä aktiivisesti matkailualan yritysten kehittämisasiantuntijana 
  • aktivoit uuden yrittäjyyden ja uusien matkailupalvelujen syntyä koko Pudasjärvellä
  • tuet matkailuyrityksiä ideoiden kaupallistamisessa ja tuotekehityksessä 
  • kehität matkailun markkinointia ja digitaalisuutta myös kansainvälisellä tasolla 
  • olet tukena Syötteen ympärivuotisten ja monipuolistuvien matkailupalvelujen kehittämisessä
  • edistät yritysyhteistyötä ja luot verkostoja paikallisesti ja laajemmin
  • hyödynnät matkailualan hankkeita ja valtakunnallisia kehittämisohjelmia yritysten hyväksi 
  • järjestät erilaisia tapahtumia ja tarvittaessa täsmäkoulutusta

Tehtävä on uusi, joten pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan kehittämistoimenpiteisiin. Yhtiössämme on yrityskehittämisessä apuna asiantuntijatiimi, johon kuuluu lisäksesi yritysneuvoja ja lähiruoka-asiantuntija. Pudasjärvellä toimii Syötteen Matkailuyhdistys ry, jonka kanssa toimit myös tiiviissä yhteistyössä matkailualan yritystoiminnan kehittämisessä. 

Toimipaikkasi on Pudasjärvi, mutta tehtävä edellyttää liikkumista ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tarjoamme sinulle pysyvän kokopäivätyön, jossa saat kehittää ja kehittyä. Koeaika on 6 kk. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään huhtikuussa. 

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi sähköpostiosoitteeseen: sari.turtiainen@pudasjarvi.fi viimeistään 10.2.2020 klo 16.00. 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Sari Turtiainen,
puh. 040 487 2429 tai
sari.turtiainen@pudasjarvi.fi

Pudasjärven kaupunki on Suomen luonnonmukaisin kasvukaupunki ja hirsipääkaupunki. Avainalamme ovat matkailu, lähiruoka sekä hirsi- ja puutuoteteollisuus.