Syötteen Pytkynpirtin latukahvilana tunnettu kiinteistö etsii yrittäjää, joka kehittäisi keskuksen toimintaa. Kiinteistö on tarkoitettu matkailupalvelujen toteuttamiseen ja sijaitsee retkeilyreittien sekä latuverkoston varrella harjumaisemassa. Kiinteistöön kuuluu hirsirakenteinen päärakennus, varasto- sekä WC-rakennus ja 1,6 ha tontti, joka rajoittuu länsiosaltaan järvenrantaan. Salmentakaselta ja Naamankajärveltä pääsee melomaan ja veneilemään edelleen muille vesistöille. Päärakennuksessa on mm. pieni keittiö, kotakeittiö sekä avointa tilaa molemmin puolin. Keittiötila lämpiää sähköllä, muut tilat puulämmitteisten kaminoiden avulla. Tontilla on hiekkapohjainen uimaranta pukukoppeineen, yleinen veneenlaskupaikka, paikkoja veneille ja kanooteille sekä pysäköintialue.

Naamankajärven toimintakeskus on erinomainen tukikohta monenlaiselle matkailualan liiketoiminnalle ja tontille on tilaa rakentaa myös uutta.

Läheisellä Pytkynharjulla sijaitsee suosittu mökkialue ja vain 4,5 kilometrin päässä sijaitsee Syötteen matkailukeskuksen ydin ja Iso-Syötteen rinteet. Naamankajärven toimintakeskus on näkyvillä kaikille matkailijoille, jotka suuntaavat Syötteelle johtavaa Syötekyläntietä eli alueen pääväylää pitkin. Hiihtoladut ja retkeilyreitti kulkevat ihan vierestä.

Kiinteistö myydään tarjousten perusteella. Tontti voidaan tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan myös lohkoa. Tarjouksesta tulee ilmetä myös, mihin toimintaan kiinteistöä suunnitellaan käyttää ja miten toimintaa haluttaisiin mahdollisesti kehittää kiinteistökehityksen kautta. Voit myös tehdä ehdotuksen kiinteistön kehittämisestä ennen varsinaista tarjousta.
Tarjouksen tai ehdotuksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen: sari.turtiainen@pudasjarvi.fi.

Pudasjärven Kehitys Oy:n hallitus varaa oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset.

Lisätietoja:
Sari Turtiainen
toimitusjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy
sari.turtiainen@pudasjarvi.fi
puh: 040 487 2429