NUTS polkujuoksukisa Syötteelle kesäkuussa 2024

Suomen merkittävin polkujuoksutapahtuma saapuu Syötteelle. NUTS Syöte pidetään kesäkuussa ja tapahtuma on kaksipäiväinen. Perjantain iltakisa on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta samana iltana juostaan myös aikuisten lyhempi kahdeksan kilometrin matka. Lauantaina startataan kahdelle pitemmälle matkalle tunnin välein. Toinen kisa on noin 25 kilometriä ja kisan pisin matka 40 kilometriä.

NUTS Syöte on otettu ilolla vastaan Syötteen alueella. Syötteen kansallispuiston maisemissa on paljon polkujuoksijoita, mutta nyt on lajin harrastajilla mahdollisuus osallistua tapahtumaan, tavata muita harrastajia ja nauttia Syötteen alueen upeista maisemista.

  • NUTS-kisa sopii Syötteen alueelle todella hyvin. Erityisen iloisia olemme NUTS Kids ja Junior sarjoista, jossa myös lapsilla on mahdollisuus kisata polkujuoksussa. NUTS on jo tunnettu tapahtuma useissa isoimmissa keskuksissa ja tervetullut tapahtuma myös Syötteen kesään, iloitsee markkinointipäällikkö Ulla Anttila Syötteen Matkailuyhdistyksestä

Syötteen Matkailuyhdistys ry ja NUTS Oy ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen, joten kisa pidetään myös vuosina 2025 ja 2026. Molemmille osapuolet näkevät myös jatkumon kisalle tämän jälkeen.

  • Meille NUTS polkujuoksutapahtumat ovat intohimo ja haluamme tehdä työtä pitkäjänteisesti. Syöte on alueena tuttu ja kiinnostava, olemme innolla mukana rakentamassa kisaa Syötteelle. Myös Oulun läheisyys on tapahtumalle hyvä juttu – Oulun seudulla on vankka harrastajakunta, kertoo NUTS Oy:n toimitusjohtaja Eero Lumme.

NUTS Syöte tapahtuma järjestetään 14.-15.6.2024. Kisakeskuksena toimii Lumiareenan ympäristö.

Lisätietoja antavat:

Syötteen Matkailuyhdistys, Ulla Anttila, p. 040 7611 466, ulla.anttila@kiwalo.fi

NUTS, Eero Lumme, p. 040 579 8526, eero@nuts.fi