Muista seurata Facebook-sivuamme, jossa ilmoitamme erilaisten hankkeiden kautta saatavilla olevista ajankohtaisista asiantuntijapalveluista ja valmennuksista. Tarjontaa on paljon – ota hyöty irti hankkeista!

Näiden hankkeiden ja muiden tahojen tarjoamat palvelut ovat myös pudasjärveläisten pk-yritysten käytettävissä

Kasvu Open -ohjelma

Kasvu Openin Kasvupolut vuodelle 2021 julkistetaan 4.1.2021. Haku maksuttomaan Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen aukeaa julkistamisen yhteydessä. Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus.

Kasvupolulla yritys saa sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen. Voit hakea mukaan sparraukseen kasvuyrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille. Haku tapahtuu osoitteessa kasvuopen.fi.

Hyödyllisiä pk-yrityksille suunnattuja hankkeita:

Korona-apua yrityksille: Läsnä yrittäjän arjessa -hankkeen tukihaku 17.1.2021 mennessä

Kasvua hakeville yrityksille asiantuntijapalveluita: Kasvun Kartta

Kun yrityksen myynti tai sukupolvenvaihdos on mielessäsi: Omistajanvaihdospalvelut

Julkisiin hankintoihin liittyvää neuvontaa: Hankintaneuvonta

Yllä mainittujen hankkeiden toteuttaja on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät. Saat lisätietoa hankkeista kunkin hankkeen omalta projektipäälliköltä tai tarvittaessa Pudasjärven Kehitys Oy:stä.

Lähiruokaan ja elintarvikealaan liittyviä hankkeita:

ProAgria Oulu, Oulun Maa- ja kotitalousnaisten Ruokeva – ruokaa kestävästi ja vastuullisesti -hanke (1.5.2019–31.8.2021) edistää lähi-, luomu- ja luonnonkeruutuotteiden ketjua pellolta pöytään.

Pienistä puroista suuria väyliä on valtakunnallinen hanke (1.8.2019 – 31.7.2021), joka on suunnattu kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan pk-yrityksille ja alan palveluntuottajille. Hanke ylläpitää yrityksille maksutonta PuroNetti-verkkopalvelua, joka tuo elintarvikeyritykset yhteen ja auttaa löytämään yhteistyökumppanit kasvuun ja kansainvälistymiseen.

RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle on Oamkin hanke (1.1.2019-31.12.2021), joka muun muassa lisää Pohjois-Pohjanmaalla elintarvikealan yritysten keskinäistä ja toimialarajat ylittävää yhteistyötä ja verkostoitumista.

HYMYT – Hyvinvoivat maaseudun yritykset -hanke (1.6.2019–31.12.2021) tuottaa hyvinvoivan maaseutuyrityksen toimintamallin maatilojen ja maaseutuyritysten osaamisen, kannattavuuden ja yrittäjien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Oamkin hanke on tarkoitettu Pohjois-Pohjanmaalla toimiville luonnonvara-alan yrityksille tai yrityksille, jotka toimivat yrityssymbioosissa maaseudun luonnonvara-alan yritysten kanssa.

Ruokajälki – Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen -hanke (1.4.2020-30.9.2021) edistää muun muassa arvoketjujen jäljitettävyyttä ja ruokaturvallisuutta.

Huomaa myös:

Perinnebiotooppien kehittämistä: Pohjoisen maisemahelmet

ProArgia Oulu toteuttaa tämän hankkeen, joka kestää 1.5.2019–31.12.2021. ProAgrialla on useita muitakin hankkeita, joista osa toimii koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kysy tarvittaessa lisätietoa ProAgriasta tai Pudasjärven Kehitys Oy:stä.

Palvelumuotoilun hyödyntämistä yrityksen kehittämisessä ja digiosaamisen kehittämistä: SISUa ja digiä yrittäjyyteen

Hanke on Oulun yliopiston toteuttama hanke ja saat tarvittaessa lisätietoa projektipäälliköltä. Hanke päättyy 31.5.2021.