Tule kuulemaan minkälaisia palvelutarpeita ja toiveita ulkopaikkakuntalaisilla vapaa-ajan asukkailla on. Millaisia mahdollisuuksia vapaa-ajan asukkaat tarjoavat yrityksellenne tai kyläyhdistyksellenne?

Maanantai 30.3.2020 klo: 17.00-21.00
Kaupungintalo (Varsitie 7), Otava

Ulkopaikkakuntalaiset vapaa-ajanasukkaat rikastuttavat Pudasjärveä sosiaalisessa mielessä,  mutta myös kirjaimellisesti: loma- asukkaat tuovat tuloa ja työllisyyttä. Kyseessä on suuri ryhmä, sillä Pudasjärvellä on 3506 vapaa-ajan asuntoa, joista ulkopaikkakuntalaiset omistavat 2696.  

Työpajan aluksi kuulemme tehtyjen tutkimusten tuloksia, joita esittelevät projektipäällikkö Mikko Keränen ja matkailututkija Jari Järviluoma. Tämän jälkeen työpajassa käymme tarkemmin läpi, miten näitä tuloksia voisi käyttää hyväksi yrityksenne kehittämisessä tai kyläyhdistyksen toiminnassa. Kahvitarjoilu.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme teitä ilmoittautumaan tilaisuuteen 24.2. mennessä: auvo.turpeinen@pudasjarvenkehitys.fi

Lisätietoja:
Mikko Keränen, 
projektipäällikkö Kajaanin ammattikorkeakoulu 
puh: 044 7101620
email: mikko.keranen@kamk.fi

Kajaanin ammattikorkeakoulun Vapaa –ajan asumisesta liiketoimintaa, VALTO-hankkeessa  on selvitetty laajasti vapaa-ajan asumista ja sen talousvaikutuksia. Hanketta ovat rahoittaneet Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan Ely- keskukset MannerSuomen maaseuturahastosta sekä mukana olevat kunnat ja ammattikorkeakoulu.