Tule kehittämään Syötteen asiakaspolkua ja asiakaskokemusta DIGITAALISEN MARKKINOINNIN JA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ!

Oletko sinä myynnillinen digi- ja sisältömarkkinoinnin taitaja? Haluamme kehittää matkailualan digitaalista asiakaspolkua ja yritysten online-kaupantekoa. Kehittämisen keskipisteenä on Suomen eteläisin tunturialue; Syötteen matkailualue Pudasjärvellä.

Sinulla on hyvä käsitys ja käytännön osaaminen digitaalisten kanavien hyödyntämisestä kansainvälisessä markkinointiviestinnässä ja myynnissä. Ydintehtäviisi kuuluu digitaalisen markkinoinnin kehittäminen sekä uusien myyntikanavien suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimin kanssa.

Työtehtävä liittyy TEM:n rahoittamaan hankkeeseen Syötteen matkailualueen digitaalisen asiakaspolun kehittäminen, jonka toteuttavat yhteistyössä Syötteen Matkailuyhdistys ry ja Pudasjärven Kehitys Oy.

Tarkoituksena on lisätä työkaluja ja yhteistyötä avainsidosryhmien kanssa digitalisaation edistämisessä hyödyntämällä myös erikseen hankittavia ostopalveluja. Koordinoit ostopalvelujen hankintaa ja toteutusta. Sinulla on kokemusta matkailualan varausjärjestelmistä, verkkokaupoista, verkkosivustojen kehittämisestä sekä sisällöntuotannon työkaluista. Lisäksi suunnittelet ja tuotat yhdessä paikallisten yritysten kanssa sisältöjä markkinoinnin monipuolisiin tarpeisiin, jotta alue voi ottaa käyttöön uusia digitaalisia ratkaisuja ja hyödyntää esimerkiksi Visit Finlandin DataHubia sekä Sustainable Travel Finland -ohjelmaa.

Haemme oma-aloitteista ja laajaa vastuuta pelkäämätöntä kansainvälisen markkinoinnin monipuolista osaajaa kehittäjätiimiimme. Sinulla on markkinointialan koulutus ja aiempaa työkokemusta, sekä asiakasymmärrystä ja näkemystä matkailualan markkinoinnista. Odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä luonnollisesti vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan sinulle eduksi.  

Kyseessä on kokoaikatyö. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa joustavasti, sopimuksen mukaan ja koeaika on 3 kuukautta. Toivomme kuitenkin, että voit aloittaa työt nopealla aikataululla. Hanke päättyy 31.12.2021, joten tehtävä on määräaikainen.

Pudasjärven Kehitys Oy:n toimipaikka sijaitsee Pudasjärvellä, mutta sinulla on myös etätyömahdollisuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä; liikkumista alueella ja tapaamisia sidosryhmäverkoston edustajien kanssa.

Tule mukaan kehittäjätiimiimme!

Lähetä hakemus, CV ja referenssilinkkejä aiemmista töistäsi sekä palkkatoiveesi 19.2.2021 mennessä sähköpostitse: sari.turtiainen@pudasjarvi.fi Jatkamme hakuaikaa lisäviikolla, mutta aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan siis jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sari Turtiainen, toimitusjohtaja, Pudasjärven Kehitys Oy

050 3223 911, sari.turtiainen@pudasjarvi.fi

Jukka Koutaniemi, matkailun yrityskehittäjä, Pudasjärven Kehitys Oy

050 544 2300, jukka.koutaniemi@pudasjarvi.fi

Tutustu myös:

www.pudasjarvenkehitys.fi

www.syote.fi