Olen Pudasjärven Kehitys Oy:n uusi digiasiantuntija Hanna Piilola, puhelias, iloinen ja huumorintajuinen kainuulainen. Olen maalaisjärjellä varustettu äiti ja vaimo. Asumme perheeni kanssa Kajaanissa, josta käsin hoidan näitä markkinoinnin digivelhon hommia pääsääntöisesti etänä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja restonomi (YAMK). Vapaa-aikaani kuuluu vahvasti musiikki, teen parhaillaan pop- ja jazzlaulututkintoa musiikkiopistossa. Harrastuksiini kuuluvat geokätköily ja sitä kautta luonnossa liikkuminen, penkkiurheilu ja käsityöt. 

Olen saanut innostuksen matkailualaan verenperintönä isältäni, jonka innoittamana minulla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus matkailualan erilaisista kehitys- ja yhteistyöprojekteista. Viimeisimmäksi olen ollut myymässä, markkinoimassa ja toteuttamassa kansallisia ja kansainvälisiä kokouksia, kongresseja ja tapahtumia. Aiemmin urallani olen myös ollut kehittämässä Vuokatin ja Kainuun alueen matkailutuotteita. Projektimaailma on minulle tuttua aiemmista tehtävistä.

Minulla on lisäksi monialaista kokemusta liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä. Motivoidun erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja tiimeissä toimimisesta. Suurin vahvuuteni on, että saan asiat tapahtumaan. Olen innoissani liittymässä mukaan Syötteen matkailualueen digitaalisen asiakaspolun kehittämishankkeeseen, jossa pääsen tekemään töitä Suomen eteläisimmällä tunturialueella.   

Toivottavasti tapaamme kehittämishankkeen tiimoilta mahdollisimman pian kasvotustenkin! 

Hanna Piilola, digimarkkinoinnin kehittäjä, Pudasjärven Kehitys Oy

 email: hanna.piilola@pudasjarvi.fi, puh: 050 5521 622